LES MINI CHLOÉ
2019. február 15. írta: persica

LES MINI CHLOÉ

A Chloé illatai imádóinak 2019-ben is gyűjtői kiadással kedveskedik.  A jól ismert és imádott parfümöket most 20ml-es mini kiszerelésben bármikor és bárhová magunkkal vihetjük.

A Les Mini kollekció tagjai:

Chloé Les Mini Signature Eau de Parfum 20ml

Chloé Les Mini Signature Eau de Toilette 20ml

Chloé Nomade Eau de Parfum 20ml

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud Parfümériákban

Az illatokról:

Chloé Signature Eau de Parfum

Az üveg a rakott ujjú blúzokból inspirálódott, amit a fényűző versaillesi kastély tükreinek beszállítója gyártja. A Chloé neve egyet jelent a rózsával. Összetevői: damaszkuszi rózsa, borostyán. Damaszkuszi rózsa (Szíriából származik): az EDP-ben az illóolajat, az esszenciát, míg az EDT-ben az abszolútumot használják. Csomagolás különlegessége: a szalagot forró késsel vágják, kézzel kötik.

Chloé Signature Eau de Toilette

Az összetevők a fehér rózsa és pézsma, így a szalag is fehér színű az üvegen.

Chloé NOMADE

Inspirációja, hogy találkozzunk a világ szépségeivel, fedezzük fel, hogy az otthonunk ott van, ahol mi vagyunk. A bátor és erős nőknek szól, akik nyitottak és egészséges magabiztosággal, őszinteséggel építik emberi kapcsolataikat. Egy parfüm, amely a könnyed eleganciát, s a szabadsággal elegyített magabiztosságot ragadja meg, amely a Chloé szellemiségét képviseli

A Nomade nő megragad minden pillanatot a találkozásra, lehetőséget az utazásra, hogy megtartsa a szabadságát, amit a legfontosabb értéknek gondol az életében. A parfüm üvegét a Chloé ikonikus Drew táskája inspirálta, amit egy velúr szalaggal díszítettek. Az illat egy modern ciprusos illat:  Mirabellel, sárga szilvával, Fréziával, Tölgymohával.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7214629208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása