A Nu Skin négy egymást követő évben lett a világ elsőszámú otthoni szépségápolási eszközrendszere
2021. április 07. írta: persica

A Nu Skin négy egymást követő évben lett a világ elsőszámú otthoni szépségápolási eszközrendszere

A Nu Skin, az innovatív szépségápolási és wellness termékek világszintű piacvezetője, amely mögött egy rendkívül dinamikus üzleti lehetőség platform húzódik meg, idén is, így már négy egymást követő évben kapta meg a világ elsőszámú szépségápolási eszközrendszer márkájának járó elismerést az Euromonitor International Ltd.-től, amely szervezet a bőrápolási iparág legátfogóbb piackutatási eredményeit publikálja.

„Innovatív szemlélettel közelítjük meg az otthoni szépségápolási eszközök gyorsan növekvő piacát, és olyan készülékrendszereket kínálunk, amelyek tudományosan megalkotott kozmetikai termékeket kombinálnak szépségápolási eszközökkel” - mondta el, Ryan Napierski, elnök. „Hiszünk abban, hogy a készülékek és az összetevők biztosítása terén alkalmazott szigor olyan egyedi erősséget nyújt számunkra, amelyet nem lehet könnyedén lemásolni. Az új termékek bevezetésével továbbra is megerősítjük piacvezető-pozíciónkat, emellett egy olyan vállalati tervet is kidolgoztunk, amely okoskészülékeket is magában foglal, így a vásárlói élmény még személyesebbé tehető.”

2020-ban a Globális kutatóintézmények, köztük az Euromonitor, a Mintel és a Kline is növekedésről számoltak be az öregedésgátló szépségápolási eszközök kulcspiacain, köztük az Egyesült Államokban és Kínában is. Hasonlóképpen, a Nu Skin szépségápolási eszközrendszer portfoliója 2020-ban hozzásegítette a vállalatot bevételei növeléséhez, valamint vásárlói bázisának több mint 1,5 millió főre történő szélesítéséhez. A vásárlók megtapasztalják a vállalat szépségápolási eszközrendszerei által nyújtott bőrápolási előnyöket, ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy egyre többen tovább használják azokat, és elköteleződjenek a személyre szabott szépségápolás iránt.

A Nu Skin díjnyertes szépségápolási eszközök innovatív portfolióját kínálja, köztük a legújabb eszközt, az ageLOC Boost® rendszert, amely különleges, változtatható pulzáló mikroáramú technológiát használ és megnöveli a bőr természetes ragyogását. Ezen kívül, a Nu Skin készülékrendszer-család többi tagja: az ageLOC Galvanic Spa®, az ageLOC Body Spa, az ageLOC LumiSpa® és az ageLOC LumiSpa Accent, amelyek a vásárlók által legfontosabbnak ítélt bőrtulajdonságokat veszik célba, mint például a puhaság, a tisztaság, a feszesség, a hidratáltság, valamint a ráncok és apróbb barázdák láthatósága.

A Nu Skin

A több, mint 35 évvel ezelőtt alapított Nu Skin® innovatív fogyasztási cikkeket fejleszt és forgalmaz, széleskörű, prémium minőségű szépség és wellness megoldásokat kínál. A vállalat a bőrápolás és a táplálkozás terén megszerzett tudományos szakértelmére alapozva folyamatosan fejleszti innovatív termékmárkáit, amelyek között megtalálható a Nu Skin® testápolási termék márka, a Pharmanex® táplálkozási márka, és újabban az ageLOC® öregedésgátló márka. Az ageLOC mára már egy globális és lojális követőtábort tudhat magának köszönhetően az olyan termékeknek, mint az ageLOC LumiSpa bőrápolási rendszer, amely bőrtisztító és -puhító jótékony hatásokat biztosít, vagy az ageLOC Galvanic és az ageLOC Body Spa rendszer. A Nu Skin termékeit értékesítési vezetők globális hálózatán keresztül árusítja Ázsiában, az amerikai kontinensen, Európában, Afrikában és a Csendes-óceán térségében. A Nu Skin, amely hosszú ideje tagja a globális közvetlen értékesítési szövetségeknek, elkötelezett az iparág irányelvei felé, amelyek megvédik és támogatják azokat, akik termékeit a közvetlen értékesítési csatornán keresztül vásárolják meg és adják el. A Nu Skin International a NSE, Inc. teljes tulajdonában álló leányvállalat, amely a New Yorki Értéktőzsdén is jelen van (NYSE: NUS) néven. További információkért látogasson el a nuskin.com oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr816493262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása