YOBOGU kollagén, a folyékony arany
2021. május 12. írta: persica

YOBOGU kollagén, a folyékony arany

Több tudományos kutatás is igazolta már, hogy a kollagén egy igen értékes vegyület az emberi szervezet számára. Legismertebb tulajdonsága bőrmegújító képessége. A Proksch és munkatársai által 2014-ben elvégzett, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat az alábbi megállapításra jutott: a kísérletben 69, 35 és 55 év közötti nő vett részt, akik 2,5 vagy 5 g kollagén peptidet illetve placebót kaptak naponta egyszer, nyolc héten keresztül. Mindkét kollagént fogyasztó csoportnál jelentősen javult a bőr rugalmassága a placebo csoporthoz képest. Az eredményekből tehát arra lehet következtetni, hogy a kollagén pótlás jótékony hatással van a bőr fiziológiájára.

A kollagén fogyasztásának további potenciális előnyei az alábbiak: 

Csökkentheti a ráncok mennyiségét és a bőrszárazságot

Támogatja a gyomor, a bélrendszer- és a máj egészségét

Növelheti a körmök és hajszálak szilárdságát, ellenálló képességét

Erősebb és rugalmasabb porcokat, csontokat és ízületeket eredményezhet

Csökkentheti a szívvel- és érrendszerrel kapcsolatos betegségek kockázatát 

Melyik a legjobb kollagén?  – tiszta kollagén, kollagén peptid, marha- és halkollagén 

Kizárólag a kisebb aminosav láncokra bontott kollagén, azaz a kollagén peptid hasznosítható megfelelően a szervezet számára, így fontos, hogy ilyen készítményre essen a választás. Az I-es és III-as típusú fehérjében bővelkedő marha kollagén főként az ízületek- és porcok erősítésére javasolt. A könnyen és gyorsan felszívódó halkollagén fogyasztása leginkább a bőr, a körmök és a haj állapotának javítására ajánlott. A tiszta kollagén 100%-ban mentes bármiféle vegyszertől, adalékanyagtól illetve genetikailag módosított organizmusoktól (GMO).

5 ok, amiért a Yobogu Collagen Matrix Liquid REMEK választás 

2 in 1 collagen = collagen matrix: prémium minőségű marha kollagén és halkollagén a lehető legmagasabb koncentrációban (10 000 mg/adag)

Hidrolizált kollagén peptidek, melyek közel 100%-ban hasznosulnak

C-vitaminnal dúsítva a jobb felszívódásért

Biotinnal és hialuronsavval kiegészülve a dús hajkoronáért, hidratált bőrért és erős körmökért

A készítmény cukormentes, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz 

Kollagén sportoláshoz:

Adagolj 15- 25 ml Collagen Matrix folyékony kollagént 500 ml vízhez: amellett, hogy erősíti a porcokat, csontokat és az izomzatot, a kollagén a makacs narancsbőrrel is felveheti a harcot, a készítményben lévő B5-vitamin (pantoténsav) pedig segíthet a zsírbontásban.

Kollagén a nyugodt alvásért:

Ha a kollagént este, lefekvés előtt fogyasztod, magas glicintartalmának köszönhetően hozzájárulhat a mélyebb, pihentetőbb alváshoz. Ez az értékes aminosav nyugtató hatással van az agyra, csökkentheti az elalváshoz szükséges időt és javíthat az alvás minőségén.

Mennyi kollagén kell naponta?                                                  

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább 5000 mg kollagént célszerű bevinni naponta. Erősen kollagénhiányos állapotoknál (például 40 év felett) ennél jóval többre lehet szükség. A Yobogu Collagen Matrix   Liquid egyetlen 25 ml-es adagban a minimális ajánlott kollagén mennyiség kétszeresét tartalmazza.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4716557154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása