Kezdd új lendülettel az évet!
2024. január 24. írta: persica

Kezdd új lendülettel az évet!

GymBeam termékajánló

Indítsd el az évet tudatos életmódváltással! Ha már kitaláltad az idei edzésterved, és néhány receptet is összegyűjtöttél már az egészséges táplálkozás jegyében, nincs más dolgod, mint beszerezni néhány nagyszerű kelléket, amelyek a segítségedre lehetnek céljaid elérésében. A GymBeam évkezdő kínálatában olyan kincseket találsz, amelyek új lendületet adnak terveid megvalósításához. Idén legyen az egészséged a legjobb befektetésed!  

Adventure Eggplant hátizsák - GymBeam

Új év, új én - tartja a mondás. De mi lenne, ha idén egy táskát is beújítanál? A multifunkciós Adventure hátizsák praktikus társad lehet stílusos dizájnnal és sokoldalú használhatósággal. Vízálló és strapabíró anyaga nem csak az időjárás viszontagságainak áll ellen, de a fokozott igénybevételt is kiválóan bírja! Összkapacitása 25 liter, a sok zsebben tárolhatod a szemüveged, vizespalackot, a sportruházatod vagy akár a laptopodat is. Az univerzális hátizsák párnázott háta és állítható pántjai maximális kényelmet biztosítanak viselés közben. Használd edzős táskaként, munkába járáshoz, menj vele túrázni vagy utazz, ez a táska semmilyen helyzetben nem hagy cserben!

Testzsírszázalékot mérő eszköz - GymBeam

Ez az igen furcsa kinézetű, fogószerű tárgy egy kompakt testzsírszázalék mérő, amely segít nyomon követni fejlődésed.

A csípő felső csontja felett található bőrredő, az ún. suprailiac méretének tanulmányozásával igen pontosan képes meghatározni a testzsír százalékos arányát. Ezzel az egyszerű módszerrel a mérést akár otthonod kényelmében elvégezheted. Méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, így például, ha egy utazás során is szeretnéd nyomon követni tested változásait, akkor is kéznél lesz. Ez a praktikus eszköz különösen jól jön akkor is, ha épp fogyni próbálsz, vagy ha tömegelni szeretnél. Bármelyik is igaz rád, ha arra készülsz, hogy idén változtatni szeretnél, és figyelemmel tartanád a tested alakulását, ez az eszköz pillanatok alatt elárulja neked, hogy milyen ütemben fejlődsz.  

Kozmetikai táska Black - GymBeam

Neszeszerből sohasem elég! Ez a kis kozmetikai táska segít abban, hogy egy helyen tudd tárolni minden piperecikkedet, vagy épp a kedvenc vitaminjaidat. Ha úgy döntesz, hogy idén nyakadba veszed a világot, elfér benne minden alapvető utazási kelléked is. Vízálló poliészter anyagból készült, így kiválóan bírja a gyűrődést, belső hálós zsebeinek köszönhetően pedig könnyedén rendszerezheted a dolgaidat, így gyorsan elő tudod kapni az útleveled vagy a kedvenc nasid. Funkcionális és stílusos kiegészítője lehet bármelyik outfitednek, uniszex kialakításának köszönhetően pedig te és a párod is tudjátok viselni, akár felváltva. Ha pedig itthon használnád inkább, az edzőtermi vagy uszodai zuhanyzóba is bátran magaddal viheted, hiszen vízzáró rekeszének köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a legfontosabb értékeid vizesek lesznek.

Digitális stopperóra - GymBeam

Január beköszöntével benned is új életre kelt a versenyszellem? Ez a digitális stopperóra segít teljesen új szintre emelned a teljesítményedet. Legyen a te sportod a futás, a HIIT, az erőnléti edzés vagy a tabata, a LED kijelzővel ellátott, kompakt kialakítású kis kütyü garantáltan extra motivációt ad majd, hogy még jobb legyél. Tartós ütésálló és vízálló anyagból készült, mindig pontos időt mutat, a kiegészítő funkciói, mint például az óra funkció, stopperóra üzemmód, kör/szakasz vezérlés, ébresztő és az óránkénti hangjelzés megbízható partnerré teszi az edzések során. A stopperóra funkcióval választhatsz a 12 órás vagy 24 órás időzítési tartomány között, de az eszköz képes azt is megjeleníteni, hogy mennyi időre van szükséged egyes gyakorlatok elvégzéséhez. A kör/szakasz ellenőrző funkció minden egyes megtett kört rögzít, míg az ébresztő funkció lehetővé teszi, hogy az eszközt akár reggeli ébresztőóraként is használd. Döntsd meg a saját rekordjaid, és ösztönözd magad a fejlődésre!

Az aktív és egészséges életmód nem áll meg a rendszeres testmozgásnál, éppen annyi odafigyelést igényel a megfelelő étrend és étkezési szokások kialakítása is. Az új év remek alkalom arra, hogy búcsút ints a feldolgozott élelmiszereknek, és saját magad gondoskodj a megfelelő tápanyagbevitelről. Az állandó nasizás és ételrendelés helyett csomagolj magadnak ebédet és rágcsát, ha a munkahelyedre indulsz. Ez a rozsdamentes acél ételhordó doboz egy biztonságos és környezetbarát megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy gond nélkül tárolhasd és szállíthasd benne a kedvenc ételeid. Nem csak a doboz, de a fedele és a kivehető elválasztó betét is rozsdamentes acélból készült. A zárócsatok és a szilikon szigetelés garantáltan frissen tartja az ételt, és nem engedi kiszökni az ételek illatait. Gond nélkül tárolhatod a hűtőben, vagy akár a fagyasztóban is. Az acél ételhordó segít az újdonsült étkezési szokásaid betartásában - az egészségesebb mindennapokért.  

FLO női Crop Top Blue - GymBeam

Kár tagadni: egy új edzőruha nagy motivációt tud adni ahhoz, hogy újult erővel álljunk neki az edzésnek év elején. Az új kollekciós FLO női Crop Top egy funkcionális alapdarab, amely rövid derekának köszönhetően előnyösen emeli ki az alakodat. A rugalmas sztreccs anyag és a feszes szegély biztosítja, hogy a felső kényelmesen, de erősen illeszkedjen a testedhez, így elkerülhető, hogy a gyakorlatok közben felcsússzon. A FLO varrásmentes darabjai légáteresztőek és modern dizájnnal lettek ellátva, így bármelyik sportrajongó ruhatárába könnyedén beilleszthetőek. Kombináld a már bevált leggingseiddel, rövidnadrágjaiddal, vagy akár a kedvenc farmereddel szabadidős tevékenységekhez. Ezt a felsőt viselve garantáltan szabadnak, csinosnak és magabiztosnak érzed majd magad, állj épp az edzőtermi tükörrel szemben, vagy túrázás közben az erdő közepén.       

FLO női leggings Violet - GymBeam

Megfogadtad, hogy idén végre megtalálod az igazit? A FLO leggings már januárban valóra váltja ábrándjaidat, hiszen rendkívül rugalmas, varrásmentes anyagának köszönhetően már az első viselés után beleszeretsz! Rendkívül kényelmes anyagával, izzadságelvezető tulajdonságaival és trendi megjelenésével minden egyes edzés során a te kényelmedet szolgálja. Funkcionalitása mellett finoman illeszkedik az idomaidra, a magas elasztikus derékpánttal pedig mindent a megfelelő helyen tart, hogy a legtöbbet tudd kihozni az edzéseidből. Fuss, ugrálj, guggolj, vagy nyújts - ez a leggings biztosan nem hagy cserben, hiszen nem gyűrődik, nem csúszkál és nem látszik át. A bónusz pedig, hogy változatosan kombinálható a már meglévő darabjaiddal.

Tudnál ennél tökéletesebb társat találni…?  

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát.

 gymbeam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7618310185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása