Egészséges mindennapok a NutriliteTM támogatásával
2021. február 19. írta: persica

Egészséges mindennapok a NutriliteTM támogatásával

4 JÓTANÁCS, HOGY MÉG FITTEBB LEGYÉL!

Te is megfogadtad, hogy idén kiegyensúlyozottabb leszel? Az új év mindig jó alkalom, hogy tiszta lappal indítsunk, és új célokat tűzzünk ki, ám tél végére könnyen elfogyhat az energiánk. Ne vessz el a fogadalmak tengerében: első lépésben figyelj oda még jobban az egészségedre, különös tekintettel az immunerősítésre. Íme, 4 ötlet a Nutrilite™-tól, amivel egészségesebbé teheted a mindennapokat!

Aludd az igazak álmát!

Csábító lehet a késő esti filmnézés, vagy egy átbeszélgetett éjszaka, de jusson eszedbe, ha nem pihened ki magad, a másnap biztosan küzdelmes lesz. Arról nem is beszélve, hogy ha nem alszol eleget, az gyengíti szervezeted védekezőképességét. Vigyél bele rendszert: feküdj le időben és kelj mindig ugyanakkor! Fontos, hogy felnőtteknek napi minimum 7 óra pihentető alvás szükséges. Így miután lehunyod a szemed, a szervezetednek lehetősége nyílik a sejtek megújítására, hogy készen állj a mindennapok kihívásaira!

Légy mozgásban!

A rendszeres mozgás csodákra képes. Nemcsak az izmokat építi és oldja a stresszt, hanem az egészséges immunrendszer támogatásának is fontos része. Ha nem vagy nagy sportrajongó, kezdd egy egyszerű és örömteli tevékenységgel, a sétával.  Fedezd fel gyalogosan a környéket, vedd rá a barátokat és a családtagokat is a közös sétára! Meglátod, mennyire feltölt majd!

Étkezz okosan!

Az egészséges táplálkozásból eredő mikrotápanyagok segítenek a megfelelő immunrendszer fenntartásában, ezért fontos, hogy válassz minél több tápanyagban gazdag ételt! A zöld színű zöldségek, a hüvelyesek, a dió- és citrusfélék nagyszerű támogatást nyújtanak.

Hogy teljes legyen a védelem, válassz egy szuper immunerősítőt: a Nutrilite™ C-vitamin Plus étrend-kiegészítő teljes értékű gyümölcsökből, például citromból, mandarinból, narancsból és grépfrútból származó citrus bioflavonoid koncentrátumokat és acerola cseresznyéből származó C-vitamint tartalmaz. Nemcsak az immunrendszer normális működését segíti, hanem a bőr egészségének fenntartását is.

Tudtad, hogy a fokhagyma is hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez? Sőt, segíti az állandó stressz leküzdését, a szív egészségének megőrzését, valamint a normál koleszterinszint fenntartását is. Használd ki a fokhagyma jótékony erejét a Nutrilite™  Fokhagyma étrend-kiegészítővel! Az étrend-kiegészítő fokhagymaport tartalmaz, mégis kellemes borsmenta illatot hagy maga után.

Hidratálj, hidratálj, hidratálj!

A napi megfelelő vízmennyiség elfogyasztása immunrendszered erősítésének nagyon fontos eleme. Ha egy kis extra, immunerősítő ízesítésre vágysz, készíts gyömbér szeletek leforrázásával gyömbér teát vagy próbáld ki cukormentes limonádé receptünket! Egy nagy pohár vízhez keverj lime, narancs és citrom szeleteket. Turbózd fel az elegyed 3-4 apró darabka gyömbérrel! Kész is a tökéletes napindító egészségkoktél!

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,4 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2020-as Direct Selling News Global 100 szerint a 2019-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik.

A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5316432402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása