Átalakításra fel!
2021. március 25. írta: persica

Átalakításra fel!

21 nap éppen elegendő az életmódváltáshoz

Tavasszal ez idő tájt már mindenki arra gondol, vajon hogyan is fognak rajta állni a nyári ruhák, nem is beszélve a bikiniről. Bár még előreláthatólag jó pár hét előttünk áll, amit a szokásosnál zártabban töltünk, talán éppen ez a szuper lehetőség arra, hogy  életmódváltásba kezdjünk. Az elmúlt, stresszes, korlátozásokkal kísért hónapok valószínűleg sokaknál okoztak némi hirtelen súlygyarapodást, úgyhogy nincs is jobb alkalom, mint most belevágni valami új dologba.

Egy bölcs gondolat szerint 21 nap kell ahhoz, hogy valami szokássá váljon. Ennyi idő alatt éppen van idő megszokni valami újdonságot, elfogadni, rögzíteni a korábbitól eltérő dolgokat. Ez a gondolat vezetett ahhoz az életmódváltó csomaghoz is, amelyet Tomán Szabina álmodott meg mindazok részére, akik már régen fontolgatták, hogy megújítják kicsit önmagukat és ehhez keresnek egy kompakt megoldást. A „Mire elég 21 nap?” szlogennel futó programban teljes étrendjavaslatot, heti bevásárlólistát és videós mozgás-javaslatot is kapnak a résztvevők a diétás csomag mellé.

„Tavaly indítottuk el először a 21 napos programunkat, mindazok számára, akik szeretnének egy kicsit változtatni, nem csupán fogyni, de rendszerességet, kiegyensúlyozottságot vinni életükbe” – kezdi Tomán Szabina, a Toman Lifestyle vállalat tulajdonosa, a Toman életmódprogram megalkotója.  – „Csupán három hét, amely könnyen, lemondások nélkül betartható, étkezésben és mozgásban egyáltalán segít a napi rutint kialakítani, és nem utolsósorban szuperül formába hoz. Bár a személyes találkozások most elmaradnak a járvány miatt, de konzulenseink végig telefonos támogatással állnak az életmódváltók mögött, és az #együttkönnyebb Facebook-csoportunkban is nagyon sok motiváló párbeszéd, poszt születik nap mint nap.”

Az idei tavaszi programban egy különleges átalakításnak is szerencsés nyertesei lehetnek kellően motivált életmódváltók. Ha valaki szívesen élne ezzel a lehetőséggel, egy legfeljebb 3 perces motivációs videóval lehet jelentkezni, amelyet a weboldalon megadott címre kell elküldeni. A kisfilmben a jelenlegi életmódról, célokról és a 21 nappal kapcsolatos elvárásokról kell mesélni. Március 31-ig lehet elküldeni ezeket a videókat, április 12-től pedig indul a 21 nap, amelyhez a szerencsés kiválasztottak megkapják a 21 napos diétacsomagot. Cserébe csupán annyi a teendő, hogy a 3 hetes program idején videókban és képekben számoljanak be a tapasztalatokról, főzésről, étkezésről, sportolásról.

 A 21 nap elteltével az életmódváltók egy profi fotózáson vesznek részt, és fodrász, sminkes és stylist segítségével mutathatják meg a változást. A program május 2-án ér véget, így mire a napsugarak már igazán melegen simogatnak bennünket, komoly eredményt lehet felmutatni az életmódváltás eredményeképpen.

Aki tehát elég elszánt, hogy a Toman Diet segítségével kerüljön idén formába és szívesen osztaná meg ezt másokkal is, küldje el jelentkezését a weboldalon keresztül. Aki pedig csak önmagáért tenné ezt meg, szintén csatlakozhat a 21 napos kihíváshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1816479702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása